Weekendje weg met kids |Arrangementen voor grote gezinnen

weekend-weg-met-kids.jpg

Weekendje weg met kids

Een weekendje weg met kids is misschien wel één van de leukste familie uitjes die ik mij kan bedenken. Nu vind ik familie uitjes in de vorm van een mini vakantie altijd een goed idee, die wanderlust zit er nou eenmaal in. Who’s with me? Maar een weekendje weg met kids kost ook behoorlijk wat. Vooral als je - net zoals ik- meer dan twee kinderen hebt. Een familiekamer in een hotel is niet makkelijk om te vinden, een familie kamer in een hotel voor meer dan twee kinderen is nog moeilijker te vinden. Helemaal als het weekendje weg met kids binnen een beperkt budget moet vallen.

Onlangs schreef ik al een artikel waarin ik de leukste hotels met familiekamers voor grote gezinnen met je deelde. En in dit artikel deel ik 3 arrangementen voor grote gezinnen met je. Zogenaamde kids gratis arrangementen in Nederland. Waar je kinderen helemaal gratis verblijven tijden je weekendje weg met kids. Ga je binnenkort een nachtje weg met je kinderen en ben je op zoek naar een geschikt hotel met kinderen voor je weekendje weg met kids? De hotels in deze 3 kids free arrangementen beschikken allen over een familiekamer zodat je met je hele gezin onbezorgd kan genieten van fijne familie uitjes.

>> If you like this post, you’ll love: zo vind je de perfecte gezinsaccommodatie

van-der-valk-familiekamer.png

Familie uitjes | Kids gratis arrangementen

1.Fletcher Hotel Doorwerth - Arnhem

Bij Fletcher Hotel Doorwerth - Arnhem hebben we een fijn verblijf gehad. We boekten het kids for free arrangement en verbleven in een familiekamer in ‘t hotel. In de familiekamer was ruimte voor twee volwassenen en drie kinderen. De kinderen verbleven hier helemaal gratis. Het arrangement in inclusief 1x diner en 2x ontbijt.

Het Fletcher Hotel Doorwerth is een ideaal hotel om te verblijven met kinderen. Het is er kindvriendelijk en er zijn twee zwembaden ( binnen en buiten). De ligging is prachtig, midden in het groen en op ongeveer 15 minuten van het centrum van Arnhem. Een weekendje weg met kids breng je prima door in Arnhem.

2.Van der Valk Nijmegen

Nachtje weg met je kind of beter gezegd kinderen doe je in stijl bij het Van der Valk in Nijmegen. In dit hotel heb je een op en top Van der Valk familiekamer. Deze kamer bestaat zelfs uit twee kamers. De ouderkamer en de kinderkamer.

In de kinderkamer staat een stapelbed, een éénpersoonsbed en is een speelhoek. Hier kunnen dus prima drie kindjes slapen tijdens jullie weekendje weg met kids. En ook hier verblijven de kinderen helemaal gratis.

familiekamer-hotel.jpg

>> If you like this post, you’ll love: 8x de leukste kindermusea in Nederland

3.Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos

Bij Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos boek je het Billy Backpack arrangement tot 5 personen. Kinderen t/m 11 jaar verblijven hier gratis. Zo blijft je weekendje weg met kids betaalbaar. Op de gewonen familiekamer in dit hotel verblijf je met maximaal twee kinderen. In de suites kan je met drie kinderen overnachten.

Hotel het Speulderbos is een echt kinderhotel. Perfect voor één van je familie uitjes dus of voor een nachtje weg met je kind. Er is een speeltuin, een zwembad en een speciale kinderspeelkamer. Vanuit het hotel loop je zo het bos in en ook in de omgeving is genoeg te beleven. Bezoek Julianatoren, de Apenheul of ga lekker wandelen door één van de omliggende steden of bossen.

In dit artikel deelde ik drie hotels met arrangementen voor grote gezinnen. Met deze kids free arrangementen verblijven je kinderen gratis. In alle drie de hotels verblijf je samen met je gezin in één familiekamer in het hotel. Heerlijk toch. Zo kan je onbezorgd en voor een schappelijk bedrag genieten van je weekendje weg me kids tijdens één van je familie uitjes.

>> If you like this post, you’ll love: je vakantie plannen in crisistijd


 
esmee.textbox.backgroun.white.png

wat is jouw favoriete familie uitje?

Laat je het mij weten in de comments?

 

Gerelateerde posts: