Halloween pompoen | Hier koop je de mooiste Halloween pompoenen

halloween-pompoen-kopen.jpg

Halloween pompoenen kopen

Net zoals als appels plukken bij de herfst hoort, hoort een pompoen bij Halloween. En Halloween begint ook steeds meer voet aan de grond te krijgen in Nederland. Vind er van wat je er van vindt, een pompoen staat altijd gezellig en brengt de herfstsfeer in no time in en om huis. Een paar pompoenen op je balkon of voor de deur staat zo leuk.

Vorig jaar hebben wij voor eerst zelf pompoenen geraapt in Lisserbroek. Wat was dat leuk om te doen met de kids. Een echt educatief uitje met kinderen. Ze zagen pompoenen en kalebassen die ze niet eerder hadden gezien, in allerlei verschillende soorten en maten. En ze genoten ervan om een selectie bij elkaar te leggen en er dan weer een paar weg te halen om zo de mooiste samenstelling te krijgen.

Trots dat ze waren toen de pompoenen hier voor de deur lagen. Helaas werden er een aantal gejat. Nergens voor nodig want iedereen kan zelf zijn Halloween pompoenen maken of Halloween pompoen kopen. Ze zijn meestal goed betaalbaar, ik betaalde er in Lisserbroek niet meer dan 3,- voor, en dan heb je echt een heel grote pompoen.

Helaas zijn Halloween pompoenen in Lisserbroek al op. Wil jij toch ook een Halloween pompoen, een pompoen uithollen of ter decoratie in combinatie met kalebassen? En lijkt het je leuk om er een dagje uit met kinderen van te maken? Bij de volgende pompoenkwekerijen in Nederland koop je je Halloween pompoen en soms kan je zelfs op locatie een pompoen uithollen.

>> If you like this post, you’ll love: dit vind ik het mooiste aan reizen met kinderen

Pompoenerie Lopik

Als je nog naar de Pompoenerie in Lopik wil moet je snel zijn. Zaterdag a.s. is de laatste dag dat je hier de herfstbeleving ervaren kunt. Shop je Halloween pompoen en kalebassen om helemaal in de herfstsfeer te komen of koop hier een kant en klaar herfststuk met de pompoen in de hoofdrol.

halloween-pompoen.jpg

De Marlequi

Bij De Marlequi, één van de grootste pompoenkwekerijen in Noord-Holland, hebben ze elk jaar rond Halloween, prachtige grote Halloween pompoenen te koop. Naast deze klassieke Halloween pompen verkopen ze er ook kalebassen en andere soorten pompoenen. Zowel voor de sier als voor consumptie. Je kunt hier ook een workshop pompoen uithollen volgen zodat je weet hoe ook jij straks een typische Halloween pompoen voor je deur kan zetten.

Dagelijks geopend van 09:00 - 18:00

De Leropperuin

Onder de rook van Roermond, in Roerdal ligt kwekerij De Leroppertuin. Op dit moment kan je je daar helemaal onderdompelen in de pompoenen. Maak een keuze uit verschillende soorten pompoenen en kalebassen en maak je voortuin, balkom of achteruit gezellig met een variatie aan pompoenen. Of je er nu voor een Halloween pompoen kiest, een pompoen uitholt of niet, ze hebben hier genoeg pompoenen om uit te kiezen.

Dinsdag-vrijdag 10:00 -18:00, zaterdag 09:00 - 18:00

>> If you like this post, you’ll love: uitjes in Amsterdam voor heel het gezin

Dit artikel stond totaal in het teken van de Halloween pompoen. Ik vertelde je waar je een Halloween pompoen kan kopen. Pompoen en Halloween zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Maar ook als je geen Halloween fan bent staat een pompoen prachtig ter decoratie. Enne, je kan natuurlijk ook altijd een heerlijke hartverwarmende soep maken van die (Halloween) pompoenen.


 
esmee.textbox.backgroun.white.png

Hoe haal jij de herfstsfeer in huis?

Ik ben benieuwd, deel je het met mij in de comments?

 

Gerelateerde posts: