Met deze Creditcard spaar je voor reizen

creditcard-sparen-reizen.jpg

Met deze creditcard spaar je voor reizen

Met welke creditcards je kunt sparen en dus uiteindelijk kunt besparen op reizen lees je in dit artikel.Many Kids More Travels is all about zo voordelig mogelijk maar toch comfortabel op vakantie of op reis kunnen gaan met je gezin. Onlangs deelde ik al 8 manieren om te besparen op je accommodatie tijdens je vakantie met kinderen. Wist je dat je dat ook je spaarpunten op je creditcard kan inzetten om je accommodatie of vliegtickets te kunnen betalen? Met welke creditcard dat kan en hoe de vork precies in de steel zit, vertel ik je hieronder.

In Nederland zijn wij, vergeleken met andere landen zoals de Verenigde Staten, redelijk terughoudend in het gebruiken van een creditcard. Logisch ergens, want het betalen met een creditcard staat gelijk aan een lening. En als je er niet correct mee omgaat kan je er makkelijk door in de schulden raken. Ga je er wel goed mee om, en geef je alleen geld uit dat je ook daadwerkelijk hebt, dan loont het om een cerditcard aan te schaffen waarmee je spaart voor reizen.

Waar je in The USA tal van opties hebt als het gaat om creditcards waarmee je punten kan sparen, is de keuze in Nederland wat beperkt. Maar met de creditcard die je in Nederland wél kunt verkrijgen kan je zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen toch mooi sparen voor gratis vliegtickets voor je volgende vakantie met kinderen.

>> If you like this post, you’ll love: 17 airport Haks die je wil weten

gratis-vliegtickets-creditcard.jpg

Sparen voor gratis vliegtickets met je creditcard

Met de volgende creditcard spaar je bij elke uitgave die je met de creditcard doet punten die je weer in kunt wisselen voor reizen of reis-gerelateerde artikelen.

  • American Express

Met de creditcards van American Express boek je punten makkelijk om naar 9 Airline programma’s zoals Flying Blue van KLM. Ook zit er standaard bij elke creditcard van American Express een reisverzekering waarmee je verzekerd bent voor de bijkomende kosten veroorzaakt door vertraging van de vlucht of de bagage. Betaal je je reis met de creditcard dan ben je ook verzekerd voor ongevallen tijdens je reis.

Elke keer dat je betaald met je card spaar je 1 punt per euro. Kan je nagaan hoe lekker dit aantikt als je al je aankopen doet met je creditcard. Bedenk maar eens hoeveel korting je kan pakken op vliegtickets en korting op je accommodatie.

American Express biedt verschillende creditcards aan: standaard met het spaarsysteem en de reisverzekering en per card verschillende privileges.

Kosten: vanaf 75 euro per jaar

Extra voordelen: met je creditcard krijg je toegang tot exclusieve pre-sales van tickets voor concerten en kan je je punten ook uitgeven in de Amex app aan bijvoorbeeld cadeaus of diners. Ontvang twee extra kaarten voor familieden zodat je nog sneller spaart.

Zoals je ziet loont het dus behoorlijk om een creditcard van American Express te nemen als je van reizen houdt er geregeld op vakantie gaat. Het is misschien even wennen; voornamelijk betalen met je creditcard en minder met je debet card. Maar als je je er aan houdt spaar je voor flinke kortingen op gratis vliegtickets. En zijn je aankopen ook nog eens verzekerd, net zoals jijzelf op vakantie.

>> If you like this post, you’ll love: Alles wat je moet weten over reizen met een groot gezin

In dit artikel verteld ik je met welke creditcard je makkelijk spaart voor reizen. Zodat je misschien wel een gratis vliegreis kan maken met je gezin of je kind. Besparen op reizen is altijd een goed idee. Toch?


 
esmee.textbox.backgroun.white.png

Zou jij gebruik maken van American Express

Laat het mij weten in de comments

 


Gerelateerde posts: