Hotels met familiekamers voor grote gezinnen

hotels-met-familiekamer.jpg

5x Hotels in Nederland met familiekamers voor grote gezinnen

Als we het hebben over vinden van een geschikt hotel of accommodatie voor een weekendje weg met een gezin met 3+ kinderen, is het echt wel andere koek dan een weekendje weg met twee kinderen. Je bent niet alleen meer geld kwijt voor je weekend weg met kinderen, het vinden van een hotel met een familiekamer voor een groot gezin is niet zo makkelijk.

Er is helaas nog niet zo heel veel keuze als het aankomt op Hotels in Nederland met familiekamers voor grote gezinnen. Vaak kan je met twee kinderen en een baby nog wel terecht in de meeste familiekamers van hotels in Nederland. Maar daarna houdt het een beetje op. Ga je een weekend weg met een gezin dat bestaat uit vier kinderen dan is het zoeken geblazen. Om je het zoeken te besparen heb ik 5x hotels in Nederland met familiekamers voor grote gezinnen voor je op een rijtje gezet.

In alle hotels kan je goed terecht met een gezin tussen de 4 - 6 personen. Dat betekent dus dat je met een gezin zoals ik heb bestaande uit twee volwassenen en vier kinderen een fijn hotel hebt waarbij je allemaal op één kamer/appartement/suite terecht kan. Wel zo fijn toch.

>> If you like this post, you’ll love: zo vind je de perfecte gezinsaccommodatie

5 hotels in Nederland met familiekamers voor grote gezinnen:

HUP

Het HUP hotel noemt zichzelf het sportiefste hotel van Nederland. Ideaal als je als gezin van sporten en bewegen houdt want bij HUP is er van alles te doen, onder één dak. Zo kan je er bowlen, trampoline springen, voetbal, tennissen, fitnessen en nog veel meer. In principe zou je niet eens de deur uit hoeven om je te vermaken tijdens je gezinsvakantie. En je familiekamer in dit hotel is ook nog eens super hip.

Hup is een hotel met familiekamers voor grote gezinnen. Zo heb je de Club Family 2-5 pers kamer en voor al je met nog meer bent de Club XXL 6 personen + kitchenette. Bij de Club XXL heb je op je familiekamer voor grote gezinnen ook een kitchenette. Ideaal om tussen het actief bezig zijn door iets te bereiden voor je gezin.

Hotel de Zeeuwse kust

hotels-nederland-familiekamers.jpg

Bij dit hotel staan de kinderen voorop. En dat is fijn als je een groot gezin hebt, want bij Hotel de Zeeuwse kust kan je een familiesuite boeken voor een gezin van maximaal 5 mensen. De suite beschikt over een aparte kamer voor de kids met stapelbed, een kamer voor de ouders en een keuken gedeelte. Kan je na een dagje strand ( dat op 200 meter afstand van het hotel ligt) zelf iets lekkers koken. Ideaal zo’n familiekamer in dit hotel.

Hoeve de Plei

In Limburg voel ik mij altijd echt op vakantie. Misschien komt het door de vlaaien. misschien door de natuur of het accent. In Ieder geval voelt Limburg aan als een mini vakantie in Nederland met kinderen. Bij Hotel/appartement Hoeve de Plei kan je met je grote gezin van 4-6 terecht in de familiesuite. Leuk om te weten is dat het hotel gerund wordt door een gezin met vier kinderen. Kinderen zijn hier dus echt welkom.

Hotel Paal 8

Zin om je haren in de wind te gooien en even helemaal uit te waaien? Dat kan je met je grote gezin prima doen tijdens je verblijf bij Hotel Paal 8. op Terschelling. Bij dit hotel boekt je luxe ingerichte suites voor gezinnen tussen de 4 en 6 personen. En door de Island Vibes op Terschelling ben je er echt uit. Check snel de website van dit hotel om de familiekamer in dit hotel te bekijken.

>> If you like this post, you’ll love: 8 manieren om te besparen op je gezinsvakantie

StayOkay

Tijdens mijn verblijf in Salvador da Bahia, Brazilië kwam ik er achter dat je in een Hostel ook een privé of duo kamer kan boeken. Er ging een wereld voor mij open. Tot die tijd had ik altijd gedacht dat je in een hostel alleen op een slaapzaal kon verblijven.

Maar dat je bij Stay Okay Hostels ook ruime familiekamers tot wel 6 personen kunt boeken weet ik nog niet zo lang. Kinderen krijgen hier altijd korting op het diner en met de Familycard krijg je korting op elk verblijf. Je vindt de Stay Okay hostels in verschillende provincies waaronder: Texel, Domburg & Noordwijk.

In dit artikel deelde ik 5x Hotels in Nederland met Familiekamers voor grote gezinnen. Zodat je tijdens een weekend weg een fijne familiekamer in het hotel hebt waar je met z’n allen in past. Het scheelt niet alleen enorm in de uitgaven maar het is ook een stuk gezelliger.

>> If you like this post, you’ll love: Grote kindvriendelijke vakantiehuizen huren in Nederland


 
esmee.textbox.backgroun.white.png

In wat voor soort accommodatie verblijf jij het liefst?

Laat het mij weten in de comments :)