Grote vakantiehuizen huren in Nederland

Buitenlust - Cocoonhuisjes.nl  Foto:  Sigrid Bulens van @athello.nl

Buitenlust - Cocoonhuisjes.nl Foto: Sigrid Bulens van @athello.nl

Grote vakantiehuizen huren in Nederland

De scholen zijn nog niet begonnen of de herfstvakantie 2020 staat alweer voor de deur. Toen we nog maar pas in de Corona Crisis zaten en het er op leek dat we in de zomervakantie nauwelijks zouden kunnen reizen schreef ik hyper optimistisch een artikel over zon-zekere bestemmingen voor in de herfstvakantie met kinderen. Dan kunnen we vast wel weer wat gaan reizen met het gezin dacht ik.

Helemaal ongelijk had ik niet. Er is ook wel wat meer mogelijk dan toen de crisis écht begon in maart. Maar nog steeds zijn veel regio’s in verschillende Europese landen geel gekleurd en veel zelfs oranje. Daar komt nog eens bij dat een aantal grote steden in Nederland op dit moment code rood hebben. Even naar België is er nu niet bij voor ons. En ook Duitsland wil ons liever niet over de vloer hebben.

Gelukkig heeft Nederland heel veel mooie streken waar je prima op vakantie kan met je kinderen. Niet zon-zeker in de herfstvakantie maar je bent er uit. Een andere omgeving, en even helemaal niets moeten. Eerder deelde ik al de 3 mooiste provincies voor een vakantie met kinderen in eigen land met je. In dit artikel deel ik de mooiste budget gezinsaccommodaties in Nederland voor grote gezinnen. Afhankelijk van je reistijd en hoeveel nachten je een groot vakantiehuis wil huren in Nederland, verblijf je al voor 200,- euro in een fijn huis met heel je gezin.

Ga je toch naar het buitenland op vakantie met je kinderen? Zó vind je dé perfecte gezinsaccommodatie.

>> If you like this post, you’ll love: autovakantie met kids, zo bereid je je goed voor

Buitenlust - Cocoonhuisjes.nl Foto; Sigrid Bulens van @athello.nl

Buitenlust - Cocoonhuisjes.nl Foto; Sigrid Bulens van @athello.nl

Kindvriendelijke vakantiehuizen huren in Nederland

In dit artikel deel ik grote vakantiehuizen om te huren in Nederland met je. Zodat je er met je grote gezin voor niet al te veel geld op uit kunt. Het ene vakantiehuis is wat luxer dan het andere en daar betaal je dan ook naar, het is maar net je wat je belangrijk vindt. Ik heb een mooie selectie gemaakt van verschillende vakantiehuizen/accommodaties voor grote gezinnen op verschillende plekken in Nederland.

Buitenlust Zuid Limburg

Dit mooie huis van cocoonhuisjes.nl is mijn favoriet. Mooi ingericht en van alle gemakken voor je vakantie met kinderen voorzien. Het concept van Cocoonhuisjes is dan ook cocoontime. Niets is zo fijn als na een dag op pad te zijn geweest tijdens je vakantie met kinderen, weer echt thuis te kunnen komen. In een fijn huis, met genoeg ruimte en goede bedden. Buitenlust heeft plek voor gezinnen van maximaal 6.

Ga je liever naar Zeeland? Ook daar kan je bij Cocoonhuisjes een groot vakantiehuis huren in Nederland. Dit huis is evenals Buitenlust in Limburg een kindvriendelijk vakantiehuis. Ideaal voor je vakantie met kinderen. Misschien al wel deze herfstvakantie 2020 of in het voorjaar.

Ganzenvlucht op Texel

Op Texel heb je meteen het gevoel dat je op vakantie bent. De island Vibes zijn hier hoog. Heel fijn als het zonnetje zich ook nog even laat zien maar met minder goed weer is het op Texel ook goed toeven. Helemaal als je een fijne, ruime accommodatie hebt waar je je terug kan trekken met je gezin.

>> If you like this post, you’ll love: Tips voor reizen met een groot gezin

gezins-accommodatie-huren.jpg

Steenwijk De Bult

Op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland, midden in de natuur, staat een ruime vakantiewoning voor maximaal 6 personen. Geniet met je gezin van de ruimte en de omgeving.

De Bronzen Emmer - BUDGET

De Finse Bungalows op vakantiepark de Bonzen Emmer hebben plek voor gezinnen van maximaal 7 personen. Het voordeel van een Bungalow op een vakantiepark is dat je gebruik kunt maken van de faciliteiten, zoals het zwembad. En dat je kids er makkelijk vriendjes maken.

Dit Grote vakantiehuis dat je kunt huren ligt in Drenthe, midden tussen drie natuurgebieden in. Drenthe vind ik een prachtige provincie en in de herfst zal je je hart op kunnen halen in de schitterende herfstbossen.

Je verblijft al 4 nachten in een bungalow voor 7 vanaf 321,50. Een echte Budget tip dus. Goed betaalbaar voor grote gezinnen met een modaal inkomen.

In dit artikel deelde ik 4 fijne accommodaties voor grote gezinnen in Nederland met je. Alle vakantiehuizen zijn kindvriendelijk en redelijk te betalen. Het ene grote vakantiehuis huur je voor wat meer geld dan het andere maar dan staat er ook wat meer luxe tegenover. Het is maar net wat je fijn vindt en te besteden hebt. Wil je deze herfstvakantie2020 nog één van deze grote vakantiehuizen huren, neem dan via de linker contact op met de verhuurders.


 
esmee.textbox.backgroun.white.png

Wat voor soort accommodatie heeft jouw voorkeur met je gezin?

Deel het met mij in de comments.

 

Gerelateerde posts: