Lunchen met kinderen bij kindvriendelijk restaurant De Eendracht

eendracht.jpg

Kindvriendelijk restaurant De Eendracht

Lunchen met mijn kinderen is één van mijn favoriete bezigheden. Ik kan echt dagen van te voren op zoek gaan naar een leuk tentje waar én het eten lekker is, je gezellig kan zitten en wat kindvriendelijk is. Een kindvriendelijk restaurant maar geen krijspaleis. Een plek die fijn is voor ouders en kinderen. Kindvriendelijk restaurant De Eendracht in Abcoude is het beide. Leuk in de winter en in de zomer.

Aan de hoogstraat 37 in het pittoreske Abcoude ligt café- restaurant De Eendracht. In elk seizoen gezellig door het grote terras met uitzicht op het water. Op het terras zit je in elk seizoen op de eerste rang. Door de terrasverwarming kan je er zelfs op koudere dagen een drankje doen. En in de zomer kan je er weer prima beschut zitten. Het fijne is dat, hoewel De Eendracht aan een weg ligt, het terras beschut ligt. Ga je lunchen of uit eten met je kinderen in dit kindvriendelijke restaurant? En besluit je op het terras te gaan zitten, dan hoef je niet bang te zijn dat je kids ineens op de weg staan. Maar een oogje in het zeil houden is wel handig. Kies je een plekje aan de linkerkant op het terras dan kunnen je kinderen daar aan de zijkant spelen.

Naar eigenzeggen wordt café-restaurant De Eendracht ook wel de huiskamer van Abcoude genoemd. En ik begrijp wel waarom. De sfeer is er zo gemoedelijk en het personeel erg service gericht en vriendelijk. Het allerbelangrijkste is voor mij toch wel dat kinderen welkom zijn. Echt welkom. Dat men hen ziet en net even dat ene beetje extra doet voor je kleintjes. Bij De Eendracht doen ze dat.

>> If you like this post, you’ll love: Travelguide Amsterdam Zuidoost

kindvriendelijk-restaurant-eendracht.jpg

Lunchen met kinderen bij kindvriendelijk restaurant De Eendracht

Ga je met je kinderen lunchen bij kindvriendelijk restaurant De Eendracht in Abcoude dan kan je bij je reservering doorgeven dat je in de kinderhoek wil zitten. Je reserveert dan letterlijk een tafel ín de kinderhoek. Handig als je kleintjes hebt en niet heel de tijd van tafel wil gaan om ze in de gaten te houden. Maar niet echt rustgevend om tussen alle spelende kindjes te zitten terwijl je aan het lunchen bent.

Het fijne aan kindvriendelijk restaurant De Eendracht is dat ze uitsluitend met verse producten werken. Je kan er terecht voor zowel een snelle hap als een uitgebreid diner en de prijs kwaliteit verhouding klopt aan alle kanten. Probeer eens de taartjes als je er bent, de appeltaart en de cheesecake zijn echt een aanrader. De Eendracht heeft ruime openingstijden. Je kan er van ma-vrij vanaf 08:00 tot 0:00 terecht en in het weekend vanaf 09:00. Ideaal om te ontbijten als je de oudste kids naar school hebt gebracht of om te lunchen in het weekend.

En ben je uitgechillt bij kindvriendelijk restaurant De Eendracht, neem dan de tijd om door het centrum van Abcoude te lopen. Het is zo’n mooi dorpje met prachtige woningen, kronkelige straatjes en schattige bruggetjes. Vergeet niet op een zomerdag een ijsje te eten bij de Italiaanse Ijskraam en deze ergens langs het water op te eten.

>> If you like this post, you’ll love: Dagje Dordrecht met kids


 
esmee.textbox.backgroun.white.png

Naar welk kindvriendelijk restaurant ga jij graag?

Deel je het in de comments?

 

Gerelateerde posts: